Izjava o privatnosti

Izjava o privatnosti

Ovom izjavom se obvezujemo da ćemo zaštititi privatnost korisnika i posjetitelja naše web stranice i sigurnost osobnih podataka koje nam pružaju putem ove web stranice. Ova obavijest opisuje vrstu informacija koje možemo prikupiti od vas kada posjetite našu web stranicu i objašnjava kako upotrebljavamo te podatke i korake koje poduzimamo da bismo ih zaštitili. Obavijest također opisuje izbore koje imate u vezi s prikupljanjem i korištenjem vaših podataka prilikom posjete našoj web stranici.

Koje informacije prikupljamo o vama i kako ih koristimo?

Ne prikupljamo osobne podatke o vama (kao što su vaše ime i pojedinosti o kontaktu) kada posjetite ovu web stranicu, osim ako dobrovoljno ne pošaljete podatke pomoću kontakt obrazca i time date vašu privolu na prikupljanje i korištenje vaših osobnih podataka u navedene svrhe. Svi vaši osobni podaci koriste se isključivo u svrhu radi koje su prikupljeni i za koje ste dali svoju privolu. Svi podaci se brišu nakon prestanka svrhe za koju su prikupljeni, odnosno prestankom ugovornog odnosa, a najkasnije po isteku svih zakonskih obveza povezanih s čuvanjem osobnih podataka.
Pružanje informacija Google Inc.
Google prikuplja informacije putem usluge Google Analytics na našoj web stranici, pri čemu koristi informacije koje uključuju IP adresu i podatke iz kolačića, a sa osnovnim ciljem poboljšanja usluge Google Analytics. Informacije se dijele s Googleom na anonimnoj osnovi.
Vrste osobnih podataka koji se obrađuju
Osobni podaci koji se prikupljaju temeljem kontakt obrasca su: ime i prezime, e-mail, te dodatno ako je navedeno: adresa, grad, poštanski broj, telefonski broj.
Informacije koje se automatski prikupljaju na našoj web stranici
Automatski prikupljamo informacije u log datotekama poslužitelja, kao što je vaša IP adresa, vrsta preglednika, stranice za preusmjeravanje / izlazak i operativni sustav. Koristimo ove informacije kako bismo upravljali našim web stranicama i našim tehničkim rješenjima, razumjeli kako se posjetitelji kreću kroz našu web stranicu i usluge te da poboljšamo vaše iskustvo dok koristite naše web stranice i usluge.
Pristup i ažuriranje vaših osobnih podataka
Vi, kao korisnik naših web stranica u svakom trenutku ima sljedeća prava:
- pravo na pristup podacima i uvid u podatke koje čuvamo o vama
- pravo na informiranost o obradi vaših osobnih podataka
- pravo na povlačenje privole
-pravo na podnošenje prigovora
- pravo na ispravak i promjenu osobnih podataka u slučaju ako su podaci nepotpuni ili netočni
- pravo na brisanje u slučajevima kao što su prestanak svrhe obrade, povlačenje privole ili u slučaju podnošenja prigovora
Ako želite ostvariti neko od navedenih prava, kontaktirajte nas putem kontakt forme na našoj web stranici, broja telefona koji je naveden na web stranici ili putem slanja pošte na našu email adresu.
Sigurnost vaših osobnih podataka
Predani smo poduzimanju odgovarajućih tehničkih i organizacijskih mjera za zaštitu vaših osobnih podataka od neovlaštenog ili nezakonitog postupanja s njima i od njihovog slučajnog gubitka, uništenja ili oštećenja. Prilikom davanja vaših osobnih podataka putem naše web stranice, ove se informacije šalju putem interneta sigurno pomoću visokokvalitetnih šifriranja i spremaju na naše sigurne servere koji se nalaze u Hrvatskoj.
Voditelj obrade osobnih podataka
Voditelj obrade osobnih podataka prikupljenih putem ove web stranice je: RDGB Solutin j.d.o.o vlasnice Gordane Burić
Copyright © 2024 RDGB Solution